Werken

Betere Buren deels preventief gesloten wegens corona-incident

Coronavirus

Betere Buren in Brunssum is met onmiddellijke ingang deels gesloten. De aanleiding is een besmettingsincident met corona. Het gaat vooralsnog om een preventieve sluiting van minimaal 3 dagen (maandag, dinsdag en woensdag). Afhankelijk van eventuele verdere besmettingen kan een verlenging van deze periode aan de orde zijn.

Auteur
Gemeente Brunssum
Fotograaf
Pixabay

Kerkraads uitzendbureau Wiertz wil omzet vervijfvoudigen

Logo Wiertz

In 2030 behoort Wiertz Company tot de top 10 van Nederlandse organisaties in de markt van mens en werk. Bij de route naar een top 10-positie hoort een stevig merk. Wiertz Company bedient om die reden vanaf 2021 de markt vanuit één merknaam: Wiertz Company. De merknamen Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland, ZUID recruiters en ZUID juristen gaan verder als een dienst van Wiertz Company.

Auteur
Wiertz Company

CDA wil actieplan kabinet voor VDL Nedcar

Logo VDL

Vanwege het grote economische belang voor de Nederlandse economie en de werkgelegenheid in de regio heeft het CDA kamervragen ingediend naar aanleiding van het nieuws omtrent VDL Nedcar. Hierin wordt het kabinet ook opgeroepen om een actieplan te presenteren voor VDL Nedcar en te kijken naar de bredere behoeftes van de maakindustrie in de regio.

Auteur
Redactie

VDL Nedcar: geen vervolgorder MINI Countryman

Logo VDL

VDL Nedcar krijgt voor de langere termijn van BMW Group geen vervolgorder voor de nieuwe MINI Countryman. Vanwege de coronapandemie en disruptieve ontwikkelingen heeft BMW besloten het opvolgmodel van de huidige MINI Countryman, die in Born wordt geproduceerd, in eigen huis onder te brengen.

Auteur
Redactie

Ziggo-storing treft internetters Parkstad

Computer

Dinsdag 13 oktober maakten vele Ziggo-klanten uit Parkstad melding van een internetstoring. Hierdoor was een vaste internetverbinding niet mogelijk.

Volgens Ziggo lag het probleem in Kerkrade, waar een groepsversterker defect was. Met name bewoners in Kerkrade, Heerlen en Landgraaf hadden er last van. Rond 17.00 uur was de storing verholpen.

Auteur
Redactie
Fotograaf
Pixabay

Chroom-slachtoffer Henk Coort blij met steun Provincie

Defensie

De Provincie Limburg gaat de slachtoffers van Chroom-6, die werkten op de POMS-sites in Brunssum en Eygelshoven, steunen in hun strijd om schadevergoeding. Vorige week werd een motie van SP-Statenlid Yolanda Claessens aangenomen. Daarin wordt gedeputeerde Ruud Burlet opgeroepen staatssecretaris Barbara Visser over te halen een ruimhartig en generiek Chroom-6 schadefonds op te richten.

Auteur
Redactie