Ondernemen

Townhouse Maastricht krijgt huiselijke hoteluitbreiding

Townhouse

LBG Hotels heeft de deuren geopend van Townhouse Apartments Maastricht; een antwoord op de vraag naar overnachtmogelijkheden voor mid- tot long stays en familiekamers in de stad. Townhouse Apartments is de eerste uitbreiding van LBG Hotels’ concept Townhouse. 
Townhouse Designhotel Maastricht, pal tegenover Townhouse Apartments, is geopend in 2009 en wordt sindsdien onafgebroken gewaardeerd door gasten uit binnen- en buitenland.

Auteur
LBG Hotels
Fotograaf
LBG Hotels

Winkelcentrum Makado verwelkomt vier nieuwe zaken

Winkelcentrum Makado Beek

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) overeenkomsten gesloten met vier nieuwe huurders in winkelcentrum Makado in Beek. Bristol, Rituals, T-Mobile en Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra huren in totaal ruim 1.600 m². T-Mobile heeft eind 2020 al haar deuren geopend.

Auteur
Makado Beek
Fotograaf
Makado Beek

Sportprijzen verkrijgbaar bij Studio46 in Oirsbeek

Studio46 in Oirsbeek

Bij Studio46 in Oirsbeek kun je nu ook terecht voor het bestellen van sportprijzen. Denk bijvoorbeeld aan bokalen en medailles voor sportwedstrijden. Eigenaar Marco Bakker van Studio46 nam de sportprijzen over van speciaalzaak Serco Sportprijzen uit Amstenrade. Voor fotograaf Bakker was het een logische stap om de sportprijzen over te nemen toen speciaalzaak Serco uit Amstenrade daarmee stopte. 

Auteur
Studio46
Fotograaf
Studio46

Wat is het verschil tussen harde en zachte contactlens?

Pieter Watervoort Optiek

Hygiëne speelt een nóg grotere rol in ons leven. Handen wassen doen we inmiddels heel vaak op een dag. Maar hoe zit dat met uw contactlenzen? Naast dat u uw lenzen in contactlensvloeistof bewaart, maakt u hier ook uw lenzen mee schoon. De juiste vloeistof vinden kan wellicht een lastig klusje zijn, daarom vertel ik u graag welke u het beste kunt gebruiken voor uw lenzen.

Auteur
Pieter Watervoort Optiek
Fotograaf
Pieter Watervoort Optiek

Specialist terrasoverkapping Risa Service viert jubileum

Terrasoverkapping

HOERA! Risa Service viert dit jaar het 12.5 jarig jubileum. Mede dankzij onze klanten, zij hebben dit mogelijk gemaakt. Hartelijk bedankt voor de klandizie! Bij ons bent u op het juiste adres om uw tuin naar luxe uit te breiden. Denk hierbij aan tuinkamers, terrasoverkappingen, vier verschillende soorten glazen schuifwanden, screens (optie zonne-energie), terrasschermen, horren, rolluiken (optie zonne-energie), maar ook aan ons gloednieuwe ALTERA lamellen dak. 

Auteur
Risa Service
Fotograaf
Risa Service

Fotograaf Henk Hermanns scoorde nationale prijzen

Fotoprijzen

Henk Hermanns is de zoon van Martin en Carola Hermanns uit Bleijerheide. Vader Martin was fotograaf van beroep en samen met zijn vrouw runde hij een fotozaak. In 1938 startte Martin Hermanns een fotografisch bedrijf aan de Slakstraat. Het was 1953 toen de fotozaak verhuisde naar de Franciscanerstraat om uiteindelijk in 1958 op het vertrouwde adres aan de Sint Pieterstraat te eindigen.

Auteur
Peter Trompetter
Fotograaf
Peter Trompetter

AH Hoensbroek start spaaractie met heemkundevereniging

AH Kleijnen Hoensbroek

Het is zover! Vanaf maandag 15 maart is Albert Heijn Kleijnen Hoensbroek gestart met een mooie spaaractie. Drie Heerlense wethouders die hun roots hebben in Hoenbroek, hebben wij vrijdag 12 maart de eerste exemplaren van het Oos Gebrook spaarboek mogen overhandigen!

Auteur
AH Kleijnen Hoensbroek
Fotograaf
AH Kleijnen Hoensbroek

Ondernemer Michael Quaedvlieg keert terug bij PLUS

Michael Quaedvlieg

Michael Quaedvlieg: "De supermarkt is mij met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven. Beide ouders zijn al 30 jaar werkzaam in de supermarkt. Als jongen van 15 ben ik begonnen in de vulploeg bij PLUS Quaedvlieg omdat ik graag een centje bij wou verdienen en kijken of de supermarkt wel leuk was. Na 1 jaar heb ik besloten om elders te gaan werken, helemaal buiten de supermarkt. Intertoys, McDonald's en Jumbo volgden achter elkaar. Dit heeft mij inzichten gegeven in andere branches." 

Auteur
Michael Quaedvlieg

Klachten door thuiswerk? Pieter Watervoort geeft tips

Pieter Watervoort Optiek

De meeste mensen weten vaak niet dat ze tijdens het thuiswerken een onjuiste houding hebben. Helaas gaat het waarschijnlijk nog een tijdje duren voordat u weer achter uw bureau op het werk kan zitten. Juist daarom is het van belang om een juiste houding aan te nemen.

Auteur
Pieter Watervoort Optiek
Fotograaf
Pieter Watervoort Optiek