Vierde editie Brunsham Magazine ligt voor u klaar

Auteur
MijnBrunssum

De Brunssumse heemkundevereniging “MijnBrunssum” heeft, net zo als alle andere verenigingen, het zwaar te verduren in deze coronatijd. Activiteiten kunnen niet ontplooid worden en het contact met leden en publiek is moeilijk in stand te houden. Toch hebben wij van MijnBrunssum niet stil gezeten. Op de achtergrond zijn wel degelijk klussen uitgevoerd. Een van die klussen is de samenstelling van Brunssum Magazine editie 4!

Zoals u van ons mag verwachten is het weer een gevarieerd, kleurrijk en prettig leesbaar tijdschrift geworden. Het bevat interessante verhalen en soms ook een knipoog naar vroeger; dialect, wetenswaardigheden en foto’s – alles is vertegenwoordigd. Beslist de moeite waard!
Misschien wel een idee ter compensatie van de saaie corona-uren, zeg maar als pleister op de corona-wond. Op veler verzoek is er een nadruk van Magazine editie 1 gemaakt, dus dit is ook weer verkrijgbaar, evenals de edities 2 en 3.

Het Magazine is voor slechts €6,50 verkrijgbaar bij Sigarenspeciaalzaak Hermans, Rumpenerstraat 5, 6443 CA Brunssum. U kunt ook een exemplaar bestellen via info@MijnBrunssum.nl. Op het moment dat de vereniging haar activiteiten weer kan ontplooien, is het Magazine natuurlijk ook op onze locaties verkrijgbaar.

Brunsham 4
Fotograaf
MijnBrunssum