SnowWorld is pilotlocatie bij "Testen voor Toegang"

Auteur
SnowWorld

SnowWorld Landgraaf is door de Rijksoverheid geselecteerd als één van de locaties voor "Testen voor Toegang". In het hele land zijn enkele dierentuinen, musea, theaters en sportfaciliteiten geselecteerd waar bezoekers tijdelijk weer welkom zijn op voorwaarde van een negatieve Corona-test. Door mee te werken aan deze pilot, levert SnowWorld een bijdrage aan het heropenen van het sociale leven in Nederland. 

SnowWorld moest al ruim 225 dagen haar deuren gesloten houden het afgelopen jaar, waaronder het hele afgelopen wintersportseizoen. Tijdens de pilot is SnowWorld dan ook alleen geopend voor de 100 gasten die een speciaal "Test-Ticket" hebben kunnen bemachtigen. Met dit ticket én een negatieve Coronatest kunnen zij 4 uur lang afdalen van de pistes in Landgraaf. Daar gelden, net als eerst, alle benodigde maatregelen om een veilige en verantwoorde dag te bieden en moet SnowWorld zich houden aan de voorwaarden die de overheid stelt aan de pilot.  

"We zijn blij dat we hierdoor een aantal wintersportfans weer even toegang tot de sneeuw kunnen bieden", aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld. "We hopen er natuurlijk allemaal op dat we zo snel mogelijk weer op een vertrouwde manier ál onze gasten kunnen ontvangen. Dat is ook de reden dat we graag meewerken aan deze test. In het verleden hebben we al bewezen dat indoor skieën volledig coronaproof kan verlopen en dat onze grote locaties uitermate geschikt zijn om gasten op een veilige en verantwoorde manier te laten sporten."

SnowWorld werkte de afgelopen maanden hard aan haar plannen om van komende winter een groot succes te maken. Hubrechtsen vervolgt; "We zijn altijd ambitieus gebleven en denken optimistisch over de toekomst. Tijdens deze zomer zullen we hopelijk steeds meer mogelijkheden mogen bieden in ons klimpark en op onze zonnige terrassen. En daarna zullen we er alles aan doen om het wintersportseizoen voor iedereen die de winter zo gemist heeft, beter dan ooit te maken. Ik heb er alle vertrouwen in."

Sneeuwproductie SnowWorld
Fotograaf
SnowWorld