Boek van de Sjoelplaats: "Bemoedigen doet goed!"

Auteur
De Sjoelplaats

"Goede dagen en kwade dagen. Het is niet zomaar een vaststaande uitdrukking geworden. Het is de realiteit. Als het leven je toelacht dan kom jij je dagen wel door. Maar als je teleurgesteld bent, eenzaam of verdrietig, zonder dat je een uitweg ziet, dan kan elke dag een opgave zijn. Wat kan een bemoediging je dan goed doen!"

Dit is het begin van de achterkant van mijn eerste boekje dat nieuw is uitgekomen. Hierin staan dertig bemoedigende teksten met thema’s als: houd moed, tegen de klippen op, wie kent je echt?, hoe gaat het?, waar is God?, diepgewortelde zorgen… De onderwerpen worden vanuit een christelijke invalshoek benaderd en laten zien hoe God jou in je omstandigheden wil en kan helpen. 

De bemoedigingen zijn ontstaan tijdens de lockdown met als doel mensen een hart onder de riem te steken in deze bizarre tijd. Hoewel inmiddels licht aan de horizon gloort, is de situatie nog steeds moeilijk. Dus heb jij een opkikker of steuntje in de rug nodig dan kun je dit boekje gratis bestellen via de website: www.sjoelplaats.nl of bel: 06-10366763

Bemoedigen doet goed
Fotograaf
De Sjoelplaats