Theater Maastricht biedt vertier met online kerstshow

Auteur
Gemeente Maastricht

Theater aan het Vrijthof en de gemeente Maastricht presenteren op 22 december een online kerstshow. De show is bedoeld om mensen enig vertier te bieden in deze door corona lastige decembermaand. De voorstelling is gratis te bekijken via https://vimeo.com/490714166 en de Facebook-pagina’s van het theater en van de gemeente.  

Tijdens de show zijn er optredens van onder andere zangeres Madieke Marjon, Servé Hermans & Michel Sluysmans van Toneelgroep Maastricht en het Trombone Choir van Conservatorium Maastricht. Ook is er een kerstwens van burgemeester Annemarie Penn-te Strake en een uitvoering van Scrooge in het dialect.

Scheidend theaterdirecteur Jean Boelen treedt op als gastheer. Boelen was ook initiatiefnemer voor de kerstshow: “Onder de noemer ‘uw theater pakt uit’ pakken we ondanks corona uit met een bijzonder programma. Daaraan hadden we ook een kerstshow gekoppeld, in eerste instantie voor het personeel van gemeente en theater, als alternatief voor de normale kerstbijeenkomsten. Al pratend met collega’s van de gemeente ontstond het idee de show ook te presenteren aan een breder publiek. Helemaal terecht natuurlijk want in deze lastige tijd verdient iedereen een cadeau als dit.”

De kerstshow is vanaf 22 december 10.00 uur op elk gewenst moment te zien via bovenstaande link en via de Facebook-pagina’s van de gemeente Maastricht en Theater aan het Vrijthof.

Theatergordijn
Fotograaf
Pixabay