MijnBrunssum publiceert tijdschrift met knipoog naar vroeger

Auteur
MijnBrunssum

De Brunssumse heemkundevereniging “MijnBrunssum” heeft weer een nieuwe uitgave aan de reeks Brunsham Magazine toegevoegd. Het heeft heel wat zweetdruppels gekost, maar Brunsham magazine editie 3 is op tijd gereed!

De werkgroep Magazine van de heemkundevereniging heeft een hoogwaardig tijdschrift gemaakt. De inhoud van het magazine is gevarieerd en kleurrijk. Het bevat interessante verhalen en soms ook een knipoog naar vroeger; dialect, wetenswaardigheden en foto’s – alles is vertegenwoordigd. Beslist de moeite waard! Misschien wel een idee voor Sint Nicolaas of als extraatje onder de kerstboom.

Het Magazine is voor slechts € 6,50 verkrijgbaar bij Sigarenspeciaalzaak Hermans, Rumpenerstraat 5, 6443 CA Brunssum. En zodra de coronamaatregelen het toelaten zijn wij ook weer te vinden op de maandag- en woensdagmiddag in ons verenigingsgebouw (Prins Hendriklaan 382, 6443 AE Brunssum tegenover het politiebureau) en op zaterdag in het pand aan de Kerkstraat (tegenover Hema). Ook daar is het Magazine natuurlijk verkrijgbaar.

Derde tijdschrift van Brunssumse heemkundevereniging MijnBrunssum
Fotograaf
MijnBrunssum