Gymmen met papa of mama bij Olympia Schinveld

Heb jij een passie voor meisjesturnen? En wil je graag deelnemen aan regionale wedstrijden? Ben jij geboren in het jaar 2012-2013 of 2014 en wil je Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld laten zien wat je allemaal kunt? Meld je dan snel aan voor onze Talentenochtend voor meisjes op zondag 13 september van 10:00 - 12:00 uur. Misschien word jij daarna wel uitgenodigd om te komen proefdraaien bij de meisjesturnselectie. ̮In verband met de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan t/m 11 september bij: kroosnikie@hotmail.com.

Gymnastiekvereniging Olympia KFC biedt diverse takken van sport aan. Eén daarvan is ouder- en kindgym. Deze is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar, die samen met papa, mama, opa, oma of een oppas willen gymmen in de gymzaal. De lessen zijn gebaseerd op het Nijntje beweegdiploma van de KNGU, waarbij de kinderen door middel van wisselende activiteiten leren bewegen. Spelenderwijs leren de kinderen klimmen, klauteren, rollen, balanceren, springen en spelen met verschillend materiaal. Het kind begint ook al met het leren rekening houden met elkaar en het op zijn beurt wachten.

Tevens zijn de ouder- en kind gymlessen goed voor de relatie tussen ouder en kind doordat zij gedurende de gymles samen bezig zijn. De lessen vinden plaats in BMV De Sjinskoel in Schinveld op vrijdag van 16.15 tot 17.00 uur. De eerste les in het nieuwe seizoen is 28 augustus.

Verdere informatie over GV Olympia KFC is te vinden op de verenigingswebsite: www.gvolympiakfc.nl

Logo Olympia KFC Schinveld