Magisch programma ‘Kerst in Kasteel Hoensbroek’ is compleet

Het Nationaal Programma Heerlen-Noord zet de poorten van Kasteel Hoensbroek op 17 en 18 december wagenwijd open voor een gratis event voor de hele stad.

Een betoverende kerst in het allermooiste kasteel van Nederland: Kasteel Hoensbroek. Het Nationaal Programma Heerlen-Noord (NPHLN) organiseert samen met het kasteel twee dagen aan (feest)activiteiten die kosteloos, vrij toegankelijk zijn.

Op beide dagen staat de kasteelpoort tussen 11.00 en 20.00 uur open voor heel Heerlen. De officiële opening van de sprookjesachtige lichtshow 'Lampjes aan voor Heerlen-Noord' zal plaatsvinden op zaterdag om 16.30 uur door Roel Wever en Emile Roemer.

Op zaterdag is er nog meer hooggeëerd bezoek: de 91-jarige jeugdboekenschrijver Jan Terlouw komt naar Kasteel Hoensbroek en reikt tussen 15.00 en 16.00 uur de allereerste Jan Terlouw Verhalenprijs uit. Na de officiële opening om 16.30 uur vindt er die avond ook een kerstmannen- en kerstvrouwenrun plaats, waarvoor je je nog kunt aanmelden. Ook op zondag is er veel te doen in het sprookjesachtige kasteel zoals een aantal muzikale optredens en sing-alongs én een historische wandeling door Hoensbroek.

Het volledige programma is te vinden op heerlen-noord.nl. Via de site kun je je aanmelden om gratis 'Kerst in Kasteel Hoensbroek' te vieren.

Poster kerst Kasteel Hoensbroek
Fotograaf
Axel Steen