DELTA Netwerk gaat glasvezel aanleggen in Kerkrade

DELTA Netwerk, de glasvezelspecialist van Nederland, komt nu ook naar Kerkrade Oost om de inwoners te voorzien van snel en stabiel internet en haarscherpe TV. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd! DELTA Netwerk start op korte termijn met de aanleg van glasvezel.

Om bij zoveel mogelijk woningen een aansluiting op het supersnelle netwerk te maken, komt er vanaf 19 september een medewerker langs om te kijken waar de aansluiting in de woning gemaakt mag worden. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. Inwoners worden vooraf persoonlijk geïnformeerd. De glasvezelaansluiting is gratis en verplicht tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruik gemaakt kan worden van snel en stabiel internet als er een abonnement wordt afgesloten.

Glasvezel Informatiepunt

Gedurende het traject worden inwoners van Kerkrade Oost persoonlijk geïnformeerd. DELTA Netwerk heeft op 31 augustus een Glasvezel Informatiepunt geopend in zowel Kerkrade Centrum (Orlandopassage 2) als in Bleijerheide (Maria Gorettistraat 5). Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18.00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Adviseurs staan daar bezoekers te woord om alle vragen te beantwoorden.

Informatieavond

Graag vertelt DELTA Netwerk meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg tijdens een informatieavond. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavonden vinden plaats op:

  • Maandag 26 september bij Sjevemethoes, St. Pieterstraat 3 in Kerkrade
  • Woensdag 28 september bij Harmoniezaal ’t Trefpunt, Meuserstraat 133 in Kerkrade
  • Woensdag 12 oktober bij Grand Café Jules, Markt 54 in Kerkrade
Aanleg glasvezel
Fotograaf
DELTA Netwerk