KFC opent tweede restaurant in Heerlen

Vanaf 12 juli is Heerlen een horecagelegenheid rijker: de KFC op de Heerlerbaan 240. Er is een restaurant, terras, Drive-Thru en mogelijkheid tot bezorging. De nieuwe vestiging in de Limburgse stad biedt werkgelegenheid aan ongeveer veertig mensen. Het is de tweede KFC-vestiging in Heerlen. Daarnaast heeft de franchisepartner, RS Chicken Group, nog vestigingen in Roermond, Sittard-Geleen, Venlo, Sevenum, Maastricht en Nederweert.

Het gelijkvloerse restaurant wordt het 83ste KFC-restaurant in Nederland. De locatie is ideaal gelegen voor bezoekers van bijvoorbeeld dierentuin Gaia Zoo, Snowworld en De Roda JC Boulevard. Met de A2 vlakbij is het restaurant ook aantrekkelijk voor toeristen uit Duitsland.

Restaurant

Sinds dinsdag 12 juli kunnen bezoekers van KFC Heerlerbaan kennismaken met de bekende buckets, burgers, salades en milkshakes. Echte koks bereiden hier iedere dag verse kip, met de kenmerkende 11 Herbs & Spices van KFC.

Het restaurant van KFC Heerlerbaan is iedere dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur. De Drive-Thru is zondag t/m donderdag open van 11.00 uur tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Opening KFC Heerlerbaan
Fotograaf
KFC Nederland