Voerendaals muziekfestival is terug van weggeweest

 Voor de vijfde keer heet Zomerstop een gezellige mix van mensen van alle leeftijden welkom op dit bijzonder sfeervolle muziekfestival in Voerendaal. Net als in 2019, vind ook deze lustrumeditie plaats in het groen.

Op zaterdag 23 juli keert Zomerstop na 2 jaar gedwongen over te moeten slaan vanwege COVID-19 terug in het weiland nabij kasteel Cortenbach. In 2019 hebben de bezoekers reeds mogen ervaren dat deze locatie bijdraagt aan nog meer sfeer en het ware festivalgevoel.

Voor ieder wat wils

Ook dit jaar bestaat het grootste gedeelte van de hele line up uit Limburgse bands en artiesten, van beginnend tot gevorderd, van pop tot rock. Hiermee worden alle leeftijden op hun wenken bediend en zal er zoals altijd volop gedanst en meegezongen worden. Ook keert de Silent Disco weer terug.

Naast een bar met standaard drankjes, worden vanuit de Tapperij onder meer heerlijke speciaal bieren en cocktails geserveerd. Enkele foodtrucks zorgen daarbij voor een goede bodem.

Voor kinderen is er ook volop vertier in de vorm van een aanwezige zweefmolen, grote krijtborden om zelf mooie kunstwerken te maken en een schmink-hoek.

Regen kan de pret niet drukken, want er staat een megasol op het terrein waar gewoon onder door geborreld en gedanst kan worden. Bij mooi weer zorgt dit gevaarte voor voldoende schaduw.

Ticketverkoop

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk. Online via zomerstop.nl of bij slijterij Vinitor aan het Kerkplein in Voerendaal. Kinderen tot en met 12 jaar betalen geen entree. Het terrein is geopend vanaf 14.30 uur, het festival eindigt om 00.00 uur. 

Zomerstop festival
Fotograaf
Stichting Zomerstop