Hockeyclub Nuth sluit seizoen eindelijk weer af

Vrijdag 24 juni kan Hockeyclub Nuth (HCN) eindelijk het seizoen traditioneel afsluiten.  De afgelopen twee jaren lukte dit niet vanwege de Covid 19-maatregelen. HCN organiseert weer het ‘Interclubtoernooi’ (ICT) van 18.30-20.30 uur, met aansluitend het ‘Sportgala’ op het sportpark De Kollenberg te Nuth.

Tijdens het ICT schudt HCN de bestaande hockeyteams door elkaar en stelt zo nieuwe 6-persoonsteams samen, waarbij jong en oud door elkaar in een team zitten. Vervolgens spelen de nieuw geformeerde teams een onderling toernooi op een van de vijf minivelden. Om 20.30 uur start het ‘Sportgala’. Hierbij vinden naast de huldiging van de ICT-winnaar ook de huldigingen plaats van onder andere: de mini, de junior en senior van het jaar, team van het jaar, goalie van het jaar, scheidsrechter van het jaar en de trainer en coach van het jaar. 

Daarnaast huldigt HCN ook de kampioensteams Heren Jong 1 en Meisjes D1 (beide ongeslagen kampioen) en de heren Veteranen. Afsluitend start rond 21.30 uur de ‘After Party’, waarbij onder het genot van muziek, hapjes en drank teruggekeken kan worden op het afgelopen hockeyseizoen. 

hockey nuth
Fotograaf
Bart Bams