Parade na zes jaar afwezigheid weer terug in Brunssum

Van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli is het eindelijk weer zover, Dan wordt in Brunssum het Folklore Worlddance Festival Parade Brunssum georganiseerd: een meerdaags multicultureel festival, waar vele dans- en cultuurliefhebbers samenkomen. Brunssum staat deze dagen in het teken van dans, zang, verbroedering en gastvrijheid. Na 6 jaar afwezigheid belooft het Folklore Worlddance Festival Parade Brunssum 2022 nu al een prachtige editie te worden!

De Parade is een festival waarbij groepen uit verschillende landen over de hele wereld hun weg naar Brunssum vinden. Kleurrijke dansvoorstellingen, verrassende workshops, een veelzijdige cultuurmarkt en oergezellige feestavonden. Dat is Folklore Worlddance Festival Parade Brunssum. Het hoogtepunt is de Paradeoptocht op zondag 3 juli met folkloregroepen uit de hele wereld. Het thema 'Re:discover the dance' geeft je een nieuwe kijk op folklore en moderne dansvormen.

Sinds afgelopen week is het Paradebureau in Brunssum geopend. Het Paradebureau is gelegen aan de Kerkstraat 190 te Brunssum (voormalige locatie Kruidvat). Hier kan men terecht voor informatie of het kopen van tickets voor de voorstellingen in het Openluchttheater in Brunssum. Hier worden uitsluitend pinbetalingen geaccepteerd. Het Paradebureau is op woensdag van 13.30 - 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 - 14.00 uur geopend. De kaartverkoop start op 25 mei. Tickets kunnen ook online gekocht worden.

Kom kijken, doe mee en geniet van de Parade, een verrassend multicultureel festival voor jong en oud!

Parade Brunssum
Fotograaf
Toine Aretz