Hein is op zoek naar foto's van de Butting en de Dem in Hoensbroek

Hein Giesen is alweer druk bezig met een nieuw boek. Nu gaat hij verhalen over de straten en buurten rondom de Butting en de Dem in de ruimste zin van het woord.

Het is in de boekenserie Hoensbroekse Monografieën de laatste grijze vlek van Hoensbroek en Hein is naarstig op zoek naar foto’s, verhalen en anekdotes over deze buurten

Als u of uw ouders ooit eens in die buurten gewoond hebben pak dan de oude fotoalbums eens uit de kast of kiep de schoenendoos met oude foto’s om.

Hein is vooral geïnteresseerd in foto’s en verhalen van de Buttingse Boys, de Dem Raven, café Wien en de winkels en café van Leentje op de kop van de Wilhelminastraat. Maar ook een duidelijke foto van de rij mijnwerkerswoningen op de Koestraat ontbreekt nog.

Als u iets vindt waarvan u ook maar denkt "Dat zou wel iets kunnen zijn" dan schroom u niet en neem contact op met Hein Giesen via 0618828428 of email: heingiesen@home.nl.
U foto’s worden gescand en krijgt u terug. Als uw foto’s gebruikt worden krijgt u ook steeds inzage en correctiemogelijkheden in de erbij behorende concepttekst.

Demstraat Hoensbroek