Concordia Treebeek geeft gratis concerten voor zorghelden

Harmonieorkest Concordia Treebeek geeft op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 twee gratis concerten voor de 'helden in de zorg'. Met de concerten wil het harmonieorkest verplegend personeel, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg op een muzikale manier bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de coronacrisis. De concerten vinden plaats in de Brikke Oave.

In het afgelopen anderhalf jaar zijn velen op een indringende manier in aanraking gekomen met de gevolgen van het coronavirus. Daartoe behoren de medewerkers die binnen ziekenhuizen of verzorgingshuizen een medisch, paramedisch of verzorgend beroep uitoefenen, maar ook degenen die, veelal onzichtbaar, hebben bijgedragen aan het verlichten van de sociale en maatschappelijke gevolgen van corona. Dat zijn de medewerkers in de thuiszorg, mantelzorgers en vrijwilligers van organisaties die zich het lot van hulpbehoevenden aantrekken, waaronder vrijwilligers van de Zonnebloem.

Om deze 'helden in de zorg' te bedanken, heeft Harmonieorkest Concordia Treebeek een muzikaal programma samengesteld dat gratis wordt aangeboden. Het programma is mede tot stand gekomen met steun van de gemeente Brunssum.

Het concert bestaat uit een gevarieerd muzikaal programma dat samen met Veronique Meuffels wordt uitgevoerd. Veronique Meuffels, een uit de regio afkomstige sopraan, zal niet alleen muzikaal bijdragen, maar presenteert ook het avondprogramma.

De concerten op vrijdag 19 en zaterdag 20 november worden gegeven in de Brikke Oave, Lindeplein 7, te Brunssum. Aanvang op beide dagen is 19.30 uur. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Kaartjes

Voor deze concerten is eenieder van harte uitgenodigd. In het bijzonder zijn verpleegkundigen, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers welkom.

De gratis entreebewijzen (maximaal 2 per persoon) zijn vanaf maandag 18 oktober verkrijgbaar bij de volgende afhaalpunten in Brunssum:

  • Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147
  • Publieksbalie gemeentehuis, Lindeplein 1
  • Wijksteunpunt ’t Barbarahoes, Zonnestraat 3
  • Wijksteunpunt Distelenveld', Henri Dunantstraat 519
  • CMWW - Hoofdkantoor, Prinses Beatrixstraat 1a
  • Sigarenspeciaalzaak Hermans, Rumpenerstraat 5
  • Trefcentrum Treebeek, Maanstraat 20
  • Brikke Oave, Lindeplein 7 (dinsdag-donderdag, alleen tijdens kantooruren)

 

De voorstellingen zijn alleen toegankelijk na vertoon van een coronatoegangsbewijs. Naast een coronabewijs zijn ook een toegangskaartje en een legitimatiebewijs verplicht.

Logo Concordia Treebeek