Voorstelling landskampioenschap van Limburgia in 1950

In 1950 werd Limburgia als eerste Limburgse club landskampioen van Nederland. Een unieke prestatie als eerste Limburgse landskampioen, die in het kader van het 100 jarig bestaan van BSV Limburgia extra aandacht verdient. BSV Limburgia produceerde dan ook in samenwerking met Dutch Angle TV Productions en RMO International een documentaire over dit landskampioenschap.

Om dit unieke moment in de historie van de gemeente Brunssum nogmaals onder de aandacht te brengen organiseert BSV Limburgia een voorstelling in de Brikke Oave op 5 november. Presentator op deze avond is onze oud burgemeester Gerd Leers. Prominente gasten, zijn  onder meer Just Spee, Bondsvoorzitter van de KNVB en Willem Vissers (de Volkskrant).

De voorstelling zal omlijst worden met muzikale ondersteuning van Harmonie Orkest Brunssum en Gina, Marina en Glenn van de band TOB. Ook zal een delegatie van de oud mijnwerkers (als Oud Mijnwerkers Vereniging) niet ontbreken. De geproduceerde documentaire zal worden getoond en tevens zal er een film met uniek beeldmateriaal (geproduceerd door De Foesbalbuun) uit dit historische seizoen te zien zijn.

De entree voor deze avond bedraagt € 7,50. Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van de Brikke Oave brikkeoave.nl of via bsvlimburgia.nl. Plaatsen zijn beperkt.

Poster BSV 5 november
Fotograaf
BSV Limburgia