Ondernemen

MijnMarketing.com biedt gratis training aan horecabranche

Gratis marketingtraining

De horecabranche wordt hard getroffen door de doorgevoerde coronamaatregelen. Om de horeca een hart onder de riem te steken, organiseert MijnMarketing.com een gratis online trainingsprogramma gericht op marketing én speciaal afgestemd op de horeca. Op deze manier kunnen horecaondernemers kosteloos hun kennis bijspijkeren op het gebied van marketing zodat ze er helemaal klaar voor zijn wanneer de maatregelen versoepeld worden.

Auteur
MijnMarketing.com
Fotograaf
Pixabay

Janssen Kerres neemt Driessen Nissan dealerschap Eindhoven over

Nissan

Janssen Kerres neemt per 1 december 2020 het Nissan dealerschap in Eindhoven en omstreken over. De Sales en After Sales-activiteiten voor Nissan Eindhoven zullen door Janssen Kerres worden voortgezet vanuit haar pand aan de Kruisakker 14 in Nuenen. Hiermee wordt Janssen Kerres, vanaf deze datum, Nissan dealer voor dit gebied.

Auteur
Redactie
Fotograaf
Pixabay

Uitzendbureau Wiertz neemt thuiswerkers steeds vaker in vaste dienst

Thuiskantoor

De coronacrisis zorgt ervoor dat we in een bijzondere tijd leven, waarin onzekerheid en onrust de overhand hebben. Juist in deze buitengewone periode vindt Wiertz Company het éxtra belangrijk om te laten zien wie ze is en waarvoor ze staat. Wiertz Company denkt in kansen en biedt haar flexmedewerkers een vangnet door ze steeds vaker in vaste dienst te nemen.

Auteur
Wiertz Company
Fotograaf
Pixabay

Equipment Service Zuid uit Nuth levert gericht maatwerk

Equipment Service Zuid

ESZ uit Nuth is hét bedrijf in Limburg voor een sterk staaltje materieel. Per 1 november 2020 zijn ze vernieuwd naar een vast importeur- (België) en dealerschap (Limburg) van Ufkes Greentec Bosbouwmachines. Dit alles onder leiding van Maurice Knoben. Een verduurzaming van het bedrijf naar een maatwerkspecialist met eigen werkplaats, servicedienst en onderdelenvoorziening.

Auteur
Equipment Service Zuid
Fotograaf
Equipment Service Zuid

Roda JC en Brouwerij Rolduc introduceren bier voor Koempels

Roda Bier logo

Roda JC Kerkrade en Brouwgilde Abdij Rolduc hebben afgelopen zomer de handen ineengeslagen. Het idee: een krachtig Roda Bier, speciaal voor de échte Koempel. Het resultaat mag er zijn!

Het Roda Bier is een krachtig bovengistend Blond Bier van 7% alcohol met een robuuste afdronk. Hop en alcohol zorgen ervoor dat dit bier stevig en stabiel maar ook doordrinkbaar is. Net als Roda JC.

Auteur
Redactie

VDL Nedcar biedt succesvol scholingstraject aan

Scholingstraject

VDL Nedcar en de Provincie Limburg hebben de afgelopen jaren samengewerkt aan een speciaal scholingstraject. Meer dan 750 mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt zijn door dit leerwerktraject bij VDL Nedcar aan de slag gegaan. Een groot deel van deze werknemers heeft een vast contract gekregen. 

Auteur
Provincie Limburg
Fotograaf
Pixabay

Rechtenstudenten Zuyd helpen met juridische coronavragen

Logo Zuyd

Studenten van de opleiding HBO-Rechten van Zuyd Hogeschool gaan mkb-bedrijven en particulieren helpen bij hun juridische vragen die (zijn) ontstaan door de coronamaatregelen. Zij kunnen daarvoor terecht bij het Corona Lab van Zuyd. Mede omdat het Covid-19 virus de samenleving hard raakt, is de dienstverlening kosteloos. Bedrijven en particulieren krijgen zo op een laagdrempelige manier ondersteuning bij deze niet alledaagse materie.

Auteur
Zuyd Hogeschool

Uitzendbureau Wiertz koestert Oost-Europese flexwerkers

Kantoorwerk

Oud-SP-leider Emile Roemer en zijn Aanjaagteam Beschermingsarbeidsmigranten hebben onlangs het rapport ‘Geen Tweederangsburgers’ gepresenteerd over de woon- en werkomstandigheden van arbeidsmigranten. Daaruit komen de nodige aanbevelingen naar voren, en wordt ook aangegeven dat de meeste uitzendbureaus goed omgaan met arbeidsmigranten.

Auteur
Wiertz Company
Fotograaf
Pixabay