Kampeerbedrijf Hans Stassar verhuist in 2024 van Brunssum naar Heerlen

Firma Hans Stassar Camping & Recreatie B.V. heeft haar pand aan de Pijler 36 te Brunssum verkocht en zal medio 2024 van Brunssum verhuizen naar een nieuwe locatie in Heerlen.

Het was al enige jaren de wens van de kampeer -en zwembaden specialist om haar locatie in Brunssum te verruilen voor een nieuwe locatie die beter aansluit bij haar wensen voor de toekomst. Met de verkoop van de vestiging in Brunssum is daarmee nu het moment gekomen dat de familie Stassar definitief haar bedrijfsactiviteiten zal voortzetten vanuit een nieuwe locatie aan de Pretoriastraat in Heerlen vanaf medio 2024.

In een markt die in de laatste jaren in rap tempo enorm veranderd is, en waarbij de online verkoop steeds meer toenam ontstond een groeiende behoefte aan een nieuwe locatie waarbij juist de focus op online verkoop een grotere prioriteit krijgt.

Stassar meent met de nieuwe locatie efficiënter en toekomstgerichter te kunnen werken in een markt waarbij de showroom steeds verder plaats maakt voor online verkoop, en waarbij door de krappe arbeidsmarkt medewerkers zo doeltreffend mogelijk ingezet moeten kunnen worden. De huidige medewerkers van Stassar verhuizen ook mee naar de nieuwe locatie.

De nieuwe locatie zal voornamelijk gebruikt worden als distributiecentrum voor haar online verkopen en daarnaast als showroom voor het ontvangen van klanten op afspraak voor advies met betrekking tot caravanvoortenten en zwembaden. Tot aan de verhuizing blijft Stassar actief vanuit (een deel) van haar huidige locatie in Brunssum. Vanaf 2023 zal de focus voornamelijk liggen op verkoop via haar website en is de showroom alleen toegankelijk op afspraak.

Tevens markeert de verhuizing het moment waarop oprichter Hans Stassar na 40 jaar de scepter van zijn bedrijven overdraagt aan zijn drie zonen welke al reeds jarenlang betrokken zijn bij de bedrijfsvoering van de bedrijven van de familie Stassar.

Vestiging in Brunssum
Fotograaf
Hans Stassar Camping & Recreatie