Nachtklimmen bij Adventure Valley Landgraaf

Adventure Valley Landgraaf bestaat 10 jaar. Dit viert het klimpark met een speciale activiteit op vrijdag 19 augustus: Nachtklimmen. Je kunt dan van 20.00 tot 00.00 uur veilig de uitdaging aangaan bij Adventure Valley Landgraaf. Vanuit het klimparcours heb je dan een uniek uitzicht over de vallei van Landgraaf, zeker in combinatie met de zonsondergang. Een bijzondere ervaring ligt in het verschiet, ook als je kiest voor de Alpine Coaster.

Duik je het klimpark in? Het klimpark van Adventure Valley Landgraaf is gelegen op een heuvel wat jou een extra hoogtegevoel geeft. Je kunt klimmen tot 12 meter hoog, met verrassende en uitdagende klimobstakels onderweg. Kies je voor de Alpine Coaster? Dan zoef je met zo'n 45 km per uur door een bochtig parcours de berg af.

Safety first
Adventure Valley Landgraaf is ook jezelf overwinnen, uitdagen, prikkelen, de spanning opzoeken en vooral veel plezier maken, op veilige wijze. Tijdens alle activiteiten ben je veilig gezekerd met het 'one-click' zeker systeem. Je klikt één keer vast en je bent de gehele route gezekerd.

Adventure Valley Landgraaf 10 jaar

Al 10 jaar lang is dit avontuur van Nederland te vinden in het zuiden van Limburg. Ga deze zomer het avontuur aan en breng een bezoek aan één van Europa's grootste klimparken. Adventure Valley Landgraaf biedt zich aan voor een uitdagend dagje uit, geschikt voor jong en oud.

Tickets en info op adventure-valley.com.

Nachtklimmen Landgraaf
Fotograaf
Visit Zuid-Limburg