Drumband Marijke Hoensbroek organiseert rommelmarkt

Datum
Einddatum

De samenleving is alweer iets verder geopend en na een jaar uitstel is het nu toch weer zover. Op zondag 31 oktober vanaf 10 uur openen weer de deuren van de rommelmarkt van drumband Marijke Hoensbroek. Plaats van handeling is Ons Trefcentrum, Pius XII plein 38 in Hoensbroek. U bent dan natuurlijk van harte welkom om te komen snuffelen tussen snuisterijen, boeken, serviesgoed, elektrische apparaten, speelgoed en nog veel meer om te zien of er iets van uw gading bij is.

U kunt de drumband steunen door spulletjes beschikbaar te stellen voor haar rommelmarkt. Bent u bezig met opruimen van de zolder of de berging en u vindt bruikbare spulletjes waar u niets meer mee doet? Dan is het tijd om drumband Marijke te bellen. Ú komt gemakkelijk van uw overbodige spulletjes af, de drumband verkoopt ze op de rommelmarkt en verdient er een centje aan èn een ander is er weer blij mee. Zo snijdt het mes niet aan 2, maar zelfs aan 3 kanten. En u kunt van alles bij de drumband kwijt. Of het nou boeken of cd's, speelgoed of kop en schotel, een tv of kleding is. U kunt het kwijt. Het enige wat niet wordt opgehaald is meubilair. Dus GEEN stoelen, tafels, of kasten. Simpelweg omdat daar de ruimte voor ontbreekt. Voor de rest kunt u bellen met 06-485 231 00 en er wordt met u een afspraak gemaakt wanneer de spullen bij u kunnen worden opgehaald. Drumband Marijke zegt bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Voor de opleiding van haar leerlingen èn in aanloop naar het 65-jarig bestaansfeest -op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022- kan de drumband elke bijdrage goed gebruiken.

Eén van de onderdelen van het jubileumfeest is een reünie van oud-leden en oud-bestuursleden. Iedereen, die ooit lid is geweest van drumband Marijke Hoensbroek kan zich aanmelden voor de reünie via drumbandmarijke@ziggo.nl.

En nogmaals, hebt u bruikbare spulletjes over, die u beschikbaar wilt stellen, bel dan met 0648523100 voor een afspraak.

Fotograaf
Drumband Marijke Hoensbroek
Drumband Marijke Hoensbroek