Cultuurevenement KunstInSchinnen 9 en 10 oktober

Datum
Einddatum

Op 9 en 10 oktober 2021 wordt in de 6 dorpen van de voormalige gemeente Schinnen, thans deel van de gemeente Beekdaelen voor de 9e keer het tweejaarlijkse cultuurevenement "KunstInSchinnen" georganiseerd. Tijdens het laatste evenement in 2019 mochten wij ons verheugen op ruim 3000 bezoekers!

Gedurende dit evenement presenteren 58 lokale professionele en amateurkunstenaars op 42 verschillende locaties hun kunstzinnige creaties, variërend van schilderkunst, glaskunst, keramiek, beeldhouwwerk, fotografie tot edelsmeden etc.

Alle expo locaties zijn op beide dagen geopend en vrij toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur. Let U wel op de 1,5m afstand i.v.m. de Covid19 regels?

Er is een handig klein boekje beschikbaar met alle deelnemers inclusief plattegrond. Deze is binnenkort gratis verkrijgbaar bij de deelnemers en horecagelegenheden VVV etc.

Uitgebreide informatie over dit evenement vindt u op kunstinschinnen.nl waar alle kunstenaars op hun expositie locaties overzichtelijk op de kaart te vinden zijn. Via de QR-code op de website kunt U op uw telefoon de route makkelijk downloaden.

KunstInSchinnen