Hornbach Kerkrade breidt uit met nieuwe vloerensectie

Van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC en gietvloeren: je vindt het in alle soorten, maten, tegen de laagste prijs en ruim op voorraad bij HORNBACH VLOEREN. Dit najaar lanceert de bouwmarktketen een nieuwe retailformule, met eigen vestigingen, op de Nederlandse markt. De allereerste HORNBACH VLOEREN zal haar deuren openen aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard in Kerkrade.

Het is een primeur voor Kerkrade en omstreken: de allereerste HORNBACH VLOEREN. Een nieuwe retailformule die zich niet alleen onderscheidt met haar enorme assortiment. Want HORNBACH VLOEREN biedt bovendien uitstekende service en advies. “We springen in het gat tussen bouwmarkten en speciaalzaken”, legt Evert de Goede, Algemeen directeur HORNBACH Nederland, uit. “Bij HORNBACH VLOEREN vind je straks het beste van deze twee werelden: een enorm assortiment vloeren en toebehoren – zoals gereedschap, ondervloeren en tegellijm – tegen vaste lage prijzen. Wie zelf een vloer wil leggen, kan hem direct inladen en aan de slag. Maar we bieden ook deskundig advies en uitgebreide services. Zo maken we desgewenst 3D-ontwerpen en kunnen we de vloer zelfs voor je leggen.”  

Vloeren voor consumenten en professionals
De eerste HORNBACH VLOEREN opent dit najaar en is gelegen aan de Wiebachstraat in Kerkrade. De Goede vervolgt: “Je vindt HORNBACH VLOEREN op een steenworp afstand van onze bouwmarkt op de Roda JC Ring. Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen en de verbouwing van het pand, dat een oppervlakte van zo’n 7.000 m2 heeft. Iedereen kan straks bij ons terecht voor een vloer, van doe-het-zelver tot bouwprofessional. Die laatste groep kan, net als in de bouwmarkten van HORNBACH, rekenen op onze ProfiService: een pakket aan voordelen, zoals een eigen parkeerplaats, ingang en koffiecorner. Ook kunnen bouwprofessionals bij HORNBACH VLOEREN afrekenen met hun ProfiCard.”  

Uitbreiding assortiment HORNBACH Kerkrade
Met de opening van HORNBACH VLOEREN dit najaar, krijgt de bouwmarkt van HORNBACH in Kerkrade ook een upgrade. “Het assortiment vloeren wordt verplaatst naar HORNBACH VLOEREN, waardoor er in de bouwmarkt flink wat extra ruimte vrijkomt voor andere producten. Denk aan ijzerwaren, elektra en installatiemateriaal”, aldus De Goede. Net als de bouwmarkt is HORNBACH VLOEREN zeven dagen per week geopend. Het assortiment van HORNBACH VLOEREN komt ook online beschikbaar.

Vloer
Fotograaf
Pixabay