Zangkoor New Generation kijkt uit naar openluchtoptreden

Datum

Na ruim een jaar online repetities mocht ook New Generation uit Merkelbeek een aantal weken voor de zomervakantie eindelijk weer live bij elkaar komen om samen te zingen. Wat fijn om iedereen weer te zien en vooral ook om elkaar weer te horen. Nadat de laatste  repetitie van juli werd afgesloten met een lekker ijsje, zijn wij 3 september weer gestart met de wekelijkse repetities.

Wij misten niet alleen het samen zingen heel erg, maar ook het delen van onze muziek met jullie, ons publiek. Wij zijn dan ook super blij dat wij jullie, als de weergoden ons goed gezind zijn, mogen uitnodigen voor een openluchtoptreden op zondag 19 september om 15.00u bij het Clemensdomein in Merkelbeek/Brunssum. Zien wij jullie daar? Wij kijken ernaar uit!

Heb je zin om zelf ook te zingen, nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, dus kom gezellig een kijkje nemen tijdens onze repetitie op vrijdagavond van 19.00u tot 21.00u

Voor meer info kun je bellen met 046-4423747, een kijkje nemen op onze website www.koornewgeneration.nl of onze Facebook pagina Koor New Generation in de gaten houden.

Fotograaf
New Generation
Koor New Generation geniet van ijsje