Zonnebloemactie voor lokaal goed doel bij PLUS en AH

Auteur
De Zonnebloem

Vanaf zondag 4 juli zijn bij elf PLUS Supermarkten en één Albert Heijn in Zuid-Limburg potzonnebloemen Sunsation® Sunflower te koop voor € 2,99. Van elke verkochte plant gaat 1 euro naar Nationale Vereniging de Zonnebloem. De komende twee weken zijn de Sunsation® Sunflower te koop. 

De rijkbloeiende potzonnebloemen van Sunsation® Sunflower zijn te koop bij de PLUS-filialen in Schinveld, Sittard, Maastricht (Amby), Geleen, Munstergeleen, Landgraaf (Hovenstraat), Kerkrade, Heerlen (Van Weerden), Heerlen (Groeët Genhei), Gulpen en Margraten. Ook Albert Heijn in Hulsberg doet mee aan de actie. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de lokale afdelingen van De Zonnebloem in Zuid-Limburg. 

Warm hart

Cyril Kleijnen, franchisenemer van de PLUS in Margraten en Gulpen: “Net als veel mensen in deze dorpen dragen we de Zonnebloem een warm hart toe. We bieden daarom graag een podium voor deze actie. De potzonnebloemen krijgen een prominente plek in de winkels en ik verwacht snel door de voorraad heen te zijn. De opbrengst komt ten goede van de lokale Zonnebloemafdelingen en ik heb er alle vertrouwen in dat het geld goed terecht komt en de juiste besteding krijgt.” 

Zonnebloemwerk

Nationale Vereniging de Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking. Namens de Zonnebloem zijn duizenden vrijwilligers iedere dag actief om sociale en recreatieve activiteiten te organiseren en begeleiden. Ze maken bezoeken mensen thuis, maken uitstapjes en vakanties mogelijk en regelen goede zorg onderweg. Donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.

Actie De Zonnebloem
Fotograaf
De Zonnebloem