Schuif gratis aan bij bridge-sessies van Bronsbeek

Auteur
Bridgeclub Bronsbeek

Bridgeclub Bronsbeek heeft na een lockdown van meer dan 15 maanden de bridge-activiteiten weer opgepakt: zowel op dinsdagmiddag als op donderdagavond. 

Tevens opent ze, zoals ieder jaar, in de komende zomermaanden opnieuw haar poorten voor iedereen die van bridgen houdt. Gedurende de maanden juli en augustus kunnen liefhebbers - ook niet-leden - op donderdagavond in de Brikke Oave terecht voor een gezellig potje bridgen. 

De entree is gratis en elke week is er een flesje wijn te winnen voor het paar met de hoogste score van de avond. Wie mee wil dingen naar de titel Zomerkoning(in) 2021, moet minstens 5 keer meedoen. De 5 beste resultaten van de 9 avonden tellen namelijk mee voor het eindresultaat. 

Daarnaast is er een Casanova-trofee te winnen. Eveneens voor de beste 5 resultaten van 9 avonden, maar dan voor de speler die met tenminste 4 verschillende partners de hoogste score haalt.

Aanmelding

Niet-leden van BC Bronsbeek worden verzocht zich van tevoren telefonisch aan te melden: Toon Oude Wolbers, T 06 21218128.
 

Bridgeclub Bronsbeek
Fotograaf
Bridgeclub Bronsbeek