Harmonie St. Jozef Kaalheide houdt zomers buitenconcert

Auteur
Harmonie St. Jozef Kaalheide

Harmonie St. Jozef Kaalheide houdt op zondag 18 juli een zomers buitenconcert. Het programma begint om 14.30 uur in de speeltuin voor 't Westhoes, het verenigingsgebouw van St. Jozef. De toegang is gratis.

Nadat maandenlang niet kon worden gerepeteerd vanwege corona, hebben orkest en dirigent vanaf begin juni de repetities hervat. Voor dit buitenconcert is een luchtig programma ingestudeerd, variërend van bijvoorbeeld "The Sound of Music", de Spaanse paso doble "El Torico de la Cuerda" en "The Teddy Bears' Picnic".

Dit concert is voor het publiek één van de eerste gelegenheden om weer wat blaasmuziek-cultuur te snuiven, nadat lange tijd geen evenementen hebben kunnen plaatsvinden. Daarnaast is het ook de eerste keer dat het publiek kennis kan maken met de nieuwe dirigent van Kaalheide, Georges Moreau (B). Hoewel hij al 1 jaar aan het orkest is verbonden, dirigeerde hij vanwege de corona-maatregelen nog niet eerder een "live" concert van het orkest.

De speeltuin voor 't Westhoes is gelegen aan de Anemonenstraat 16 in Kerkrade. Kinderen kunnen tijdens het concert gebruik maken van de speeltuin.

Concert bladmuziek roos
Fotograaf
Pixabay